Deze week verwelkomt Stichting Willem van Tijen met genoegen een nieuw bestuur. Het officiële moment markeert meteen ook de start van 2024: Het Jaar van Van Tijen.

In 2024 herdenken we de 130e geboortedag van architect Willem van Tijen, evenals zijn 50e sterfdag. Gedurende het jaar zal het nalatenschap van Van Tijen op verschillende manieren onder de aandacht worden gebracht, met als hoogtepunt de publicatie van een biografie i.s.m. Stichting BONAS en Uitgeverij Verloren BV en een daaropvolgende tentoonstelling in Museum Vlaardingen.

Overdracht bestuur Stichting Willem van Tijen

Het oude en nieuwe bestuur, v.l.n.r.: Henk Middelkoop, André van Deursen, Jasper Roodenburg, Alexander Deeleman, Cor Paauwe, Ton Maas

Wij bedanken de afzwaaiende bestuursleden, Ton Maas en Cor Paauwe, voor hun inzet en wensen de nieuwe lichting, bestaande uit Henk Middelkoop (voorzitter), Jasper Roodenburg, Alexander Deeleman en André van Deursen veel succes!

Benieuwd naar de activiteiten van Stichting Willem van Tijen? Volg onze LinkedIn-pagina en blijft up to date.

Pionier volkswoningbouw

De Willem van Tijen Stichting zet zich in voor het behoud van het gedachtegoed en de architectonische werken van architect Willem van Tijen (1894-1974).

ir. Henk Middelkoop

Voorzitter Stichting ir. W. Van Tijen

Over ons

Ir. W. van Tijen Stichting
Weena 723
3013 AM
Rotterdam, Nederland

T: +31 10 411 7180
E: info@willemvantijen.nl

  • Wij hebben nog een vacature voor een secretaris